HET KINDERVERHAAL VAN

Zury Mariana de los Ángeles de León

Mijn naam is Zury Mariana de los Ángeles de León, ik ben 22 jaar oud en ik woon in “Sacoj Grande “in Mixco Guatemala. Ik woon bij mijn ouders en broertjes. We wonen momenteel in een klein huisje met een dak van tin. Mijn moeder werkte bij een fastfood restaurant, maar is helaas ontslagen. Nu zijn allebei mijn ouders werkloos. Mijn vader is constant op zoek naar baantjes, het maakt niet uit wat, om wat geld bij elkaar te krijgen voor eten en ons schoolgeld. Ik ben blij dat mijn broertjes en ik naar school kunnen, maar het maakt het lastig voor mijn ouders om rond te komen.

"Ik help mij moeder met het maken en verkopen van tortillas om zo wat geld te verdienen voor eten en het schoolgeld."

Ik help mijn moeder met het maken en verkopen van tortillas. Ook wassen we kleren voor mensen uit de omgeving om zo wat geld te verdienen. Momenteel volg ik de koksopleiding aan de Technische school. Het is mijn doel om snel af te studeren, een baan te vinden en zo mijn ouders en broertjes te kunnen helpen. Ik dank God iedere dag dat ik in de gelegenheid wordt gesteld om te studeren. Zonder studie zijn er geen goed betaalde banen en kan ik mijn familie niet helpen aan een betere toekomst. Het studeren is moeilijk, maar dat is slechts tijdelijk. Mijn familie en ik zullen er nog lang profijt van hebben. Bedankt aan iedereen die mijn familie en andere kinderen ondersteunen met de donaties via het beurzenprogramma!

HELP MEE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Ieder kind verdient een mooie toekomst!
We bouwen scholen, trainen leraren en bouwen aan de toekomst voor kinderen in Guatemala. Door de kracht van sponsoring, helpen we kinderen zoals Zury hun dromen te realiseren. Er zijn nog veel meer kinderen in nood die wij willen helpen. Sponsor een kind en verander hun toekomst!

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wil doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Leren is Leven

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!
Tags :