DONEREN

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wilt doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Geef een studiebeurs

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!

Schenken met voordeel

Overweegt u een structurele gift? Wist u dat u met een periodieke schenking extra kunt doneren, zonder dat u meer betaalt?

DAT WIL IK!

Kies een project

Doneren voor een specifiek project kan natuurlijk ook! We hebben al onze projecten op een rijtje gezet.

DAT WIL IK!

Nalaten aan Flor Ayuda

Overweegt u Stichting Flor Ayuda te laten delen in uw nalatenschap? Leg dan uw wensen vast in een testament.

DAT WIL IK!

HELP ONS HELPEN

DONEER VANDAAG...

Gééf om de toekomst van een kind in Guatemala

DONATIEFORMULIERUitleg doorlopende donatie: Met deze machtiging geef je toestemming aan Stichting Flor Ayuda om het gekozen bedrag doorlopend van je bankrekening af te schrijven. De machtiging voor automatische incasso’s kan op elk moment worden ingetrokken door een mail te sturen naar info@florayuda.nl. Tijdens het instellen van de machtiging maak je direct het gekozen bedrag over. Afhankelijk van de gekozen interval wordt het gekozen bedrag rond dezelfde tijd automatisch in de daaropvolgende periode afgeschreven.
Voorbeeld: je kiest voor een jaarlijkse donatie op 15 mei. De donatie wordt direct afgeschreven. In de daaropvolgende jaren wordt het bedrag rond dezelfde datum automatisch afgeschreven.
Liever zelf een donatie overmaken? Dan kunt u een bedrag overmaken naar rekeningnummer NL55 FVLB 0225 5632 15 op naam van Flor Ayuda, eventueel onder vermelding van een specifiek project. Wilt u vanaf een buitenlandse bankrekening betalen, dan heeft u de volgende BIC-code nodig: FVLBNL22.