INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Wij willen je natuurlijk graag op de hoogte houden over relevante ontwikkelingen in Guatemala, leuke weetjes van onze kinderen en natuurlijk het belangrijkste nieuws over Stichting Flor Ayuda zelf. Daarom sturen wij een paar keer per jaar een (elektronische) nieuwsbrief uit naar iedereen die geïnteresseerd is. Aanmelden kan met het inschrijfformulier op deze pagina.

Digitale nieuwsbrief
Een paar keer per jaar sturen wij een digitale nieuwsbrief uit naar onze leden en donateurs. Wij vertellen graag over de ontwikkelingen op de scholen in Guatemala en verspreiden we de nieuwste Kinderverhalen.

Voorheen deden wij dit zowel met een gedrukte- als een digitale nieuwsbrief. Om de kosten voor de stichting laag te houden – en zo meer aan de projecten in Guatemala te kunnen geven – zullen wij de komende periode overgaan op een volledig digitale nieuwsbrief.

Afmelden voor de nieuwsbrief?
Eenmaal ingeschreven kun je er op ieder moment weer voor kiezen je af te melden. Dat kan door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken, of via deze pagina. Je gegevens zullen vervolgens worden verwijderd uit de database. Wil je meer weten over hoe Stichting Flor Ayuda omgaat met jouw persoonsgegevens? Lees het in onze Privacyverklaring.

Eerdere nieuwsbrieven
Nog even teruglezen wat er in eerdere nieuwsbrieven is geschreven?
De nieuwsbrieven uit voorgaande jaren zijn hieronder terug te vinden:

 

SCHRIJF JE IN VOOR DE

NIEUWSBRIEF