VRIJWILLIGER WORDEN

Stichting Flor Ayuda kan niet zonder de inzet van vrijwilligers!
Vrijwilligerswerk geeft voldoening en het is leuk om te doen. Je ontmoet nieuwe mensen, leert nieuwe dingen en het hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van de tijd die je kunt besteden bedenken we samen een geschikte activiteit.

Waarom wij uw hulp nodig hebben?

We willen zoveel mogelijk doen
Er is al heel veel bereikt in de afgelopen jaren, maar er is nog veel te doen. Iedere maand moeten wij kinderen uit arme gezinnen teleurstellen omdat er geen aanvullende studiebeurzen zijn voor een opleiding die ze zelf niet kunnen betalen. We willen nieuwe scholen bouwen, de klaslokalen uitbreiden en nieuwe leerkrachten opleiden. Daar hebben we fondsen voor nodig.

Jouw hulp geeft nieuwe energie & ideeën
Stichting Flor Ayuda kan al jaren vertrouwen op een vaste groep van bestuursleden en vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers brengen nieuwe inzichten, ideeën en mogelijkheden met zich mee. Samen met jou bereiken we meer! Heb je goede ideeën om fondsen te werven, onze activiteiten op social media uit te breiden of ons doel in Guatemala op een andere manier te steunen? Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

Aanmelden als vrijwilliger?

Vul meteen het aanmeldformulier in

  WAT JE KAN DOEN ALS

  VRIJWILLIGER?

  Social media & crowdfunding

  Stichting Flor Ayuda zoekt een gedreven vrijwilliger ‘Social Media & Crowdfunding’ met een communicatieve persoonlijkheid en vlotte pen. Hij/zij houdt zich primair bezig met communicatie-uitingen en social media ter ondersteuning van fondsenwerving.

  Fondsenwerving

  Als vrijwilliger fondsenwerving neem je schriftelijk of persoonlijk contact op met instellingen, bedrijven en organisaties die wellicht ons prachtige goede doel kunnen ondersteunen met giften. Je denkt mee over de manier waarop wij deze partijen kunnen benaderen en werkt samen met een enthousiast bestuur!

  Algemeen vrijwilliger

  Stichting Flor Ayuda kan al jaren vertrouwen op een vaste groep van bestuursleden en vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers brengen nieuwe inzichten, ideeën en mogelijkheden met zich mee. Samen met jou bereiken we meer! Heb je goede ideeën om fondsen te werven, onze activiteiten op social media uit te breiden of ons doel in Guatemala op een andere manier te steunen? Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!