HET KINDERVERHAAL VAN

Sherlyn Cante

Mijn naam is Sherlyn Vanessa Carrera Cante, ik ben 11 jaar en woon in de buurt ‘El Milagro Mixco’ in Guatemala. Ik woon met mijn oma, mijn kleine broers en mijn neven in een eenpersoonskamer. Mijn oma verkoopt kleding en andere dingen om ons te ondersteunen. Mijn vader is vermoord toen hij werd overvallen, daarom wilde mijn moeder naar een andere regio verhuizen. Maar ze is in de problemen gekomen en  ze hebben haar in de gevangenis gezet. Daarom wonen we nu bij mijn oma.

"Mijn vader is vermoord toen hij werd overvallen, daarom wilde mijn moeder naar een andere regio verhuizen. Maar ze is in de problemen gekomen en ze hebben haar in de gevangenis gezet."

Ik mis mijn moeder en ik hoop haar op een dag weer terug te zien en bij haar te zijn. Zonder de Theo Bloem school weet ik niet waar ik zou zijn en of ik zou kunnen leren. Hier voel ik me gelukkig. Ik leer veel en ik wil graag studeren voor een goede carrière. Als ik later goed verdien, dan kan ik mijn oma helpen en het geld delen met mijn jongere broertje en de andere kinderen. Na de lunch op school ga ik naar huis om mijn oma te helpen in de winkel.

HELP MEE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Ieder kind verdient een mooie toekomst!
We bouwen scholen, trainen leraren en bouwen aan de toekomst voor kinderen in Guatemala. Door de kracht van sponsoring, helpen we kinderen zoals Sherlyn Cante hun dromen te realiseren. Er zijn nog veel meer kinderen in nood die wij willen helpen. Sponsor een kind en verander hun toekomst!

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wil doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Leren is Leven

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!
Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *