HET KINDERVERHAAL VAN

Rogelio Mejía

Mijn naam is Rogelio Alejandro Mejía. Ik ben 11 jaar oud en woon in Colinas de Sacoj in Guatemala.
Samen met mijn moeder en kleine broertje van 3 woon ik in een huis met twee kamers en een keuken. Het huis is klein, maar ik vind het mooi. Mijn kamer deel ik met mijn broertje.

Mijn moeder werkt in een hamburgerrestaurant om geld te verdienen. Onze vader woont niet meer bij ons omdat hij te veel drinkt en ons slecht behandelde. Hij helpt mijn moeder niet. Soms help ik mijn moeder om huishoudelijk werk te doen en om wat geld te verdienen help ik oude mensen om hun vuilniszakken weg te brengen.

"Onze vader woont niet meer bij ons omdat hij te veel drinkt en ons slecht behandelde. Hij helpt mijn moeder niet."

Ik zorg voor mijn kleine broertje terwijl mijn moeder aan het werk is, behalve wanneer mijn buurman hem meeneemt om te spelen of een wandeling gaat maken. Ik vind het leuk om naar school te gaan omdat ik me hier heel gelukkig voel, ik leer veel en de leraren zijn goed. Later wil ik een goede boekhouder worden om veel geld te verdienen en mijn moeder en kleine broertje te helpen met alles wat we nodig hebben.

HELP MEE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Ieder kind verdient een mooie toekomst!
We bouwen scholen, trainen leraren en bouwen aan de toekomst. Door de kracht van sponsoring, helpen we kinderen zoals Rogelio hun dromen te realiseren. Er zijn nog veel meer kinderen in nood die wij willen helpen. Sponsor een kind en verander hun toekomst!

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wil doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Leren is Leven

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!
Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *