HET KINDERVERHAAL VAN

Rebeca Estrada

Mijn naam is Rebeca Daniela Carrera Estrada (rechts), ik ben 15 jaar oud en mijn zus Linda Raquel (links) is 14 jaar oud. Omdat onze ouders ons hebben verlaten zorgen onze oom en tante voor ons. We wonen in ‘Colonia El Milagro’ in Guatemala, in een klein winkeltje van mijn tante waar we tweedehands kleding verkopen. Mijn oma, drie broers en mijn drie neven wonen ook in de winkel. We zijn erg close, maar we hebben soms ook wel ruzie.

"We zouden graag een huis hebben om in te wonen, met echte bedden zodat we goed kunnen slapen. Nu slapen we op de vloer, maar we hebben wel lakens."

We zouden graag een huis hebben om in te wonen, met echte bedden zodat we goed kunnen slapen. Nu slapen we op de vloer, maar we hebben wel lakens. Zonder de studiebeurs zouden we niet naar school kunnen. We vinden school echt heel leuk! De leraren zijn heel aardig en geven om de studenten. Mijn zus houdt van Engels en informatica, maar ik vind vooral de muzieklessen leuk. Ik leer marimba spelen! We gaan naar school in een kleine bus of we lopen als we geen geld hebben voor het buskaartje.

HELP MEE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Ieder kind verdient een mooie toekomst!
We bouwen scholen, trainen leraren en bouwen aan de toekomst. Door de kracht van sponsoring, helpen we kinderen zoals Rebeca en Linda hun dromen te realiseren. Er zijn nog veel meer kinderen in nood die wij willen helpen. Sponsor een kind en verander hun toekomst!

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wil doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Leren is Leven

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!
Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *