HET KINDERVERHAAL VAN

Noris Valentina

We hebben we weer een nieuw kinderverhaal ontvangen vanuit Guatemala. Deze keer is het een zelfgeschreven verhaal, zowel in het Spaans als in het Engels! Hieronder het verhaal van Noris Valentina, een meisje uit de buurt waar de dr. Theo Bloemschool is gevestigd. Noris is een meisje met een doel voor ogen en komt in aanmerking voor een studiebeurs. Ze heeft een grote droom, waarvoor de eerste stap is gezet met een studiebeurs.

Mijn naam is Noris Valentina Mejicanos Aifán en ik ben 14 jaar oud. Ik woon in Sacoj Chiquito Mixco, Guatemala. Ik wil heel graag gaan studeren zodat ik mezelf kan verbeteren. Momenteel leer ik Engels en Koreaans spreken, want ik wil graag in Seoul (Zuid-Korea) gaan studeren om professioneel make-up artiest te worden; maar ik vind geografie ook leuk.

"Ik wil graag in Seoul gaan studeren om professioneel make-up artiest te worden!"

Mijn familie heeft niet heel veel geld. Daarom denk ik dat mijn droom om een professioneel make-up artiest te worden waarschijnlijk niet zal uitkomen. Maar, met de hulp van Don Vitalino, is er misschien toch een mogelijkheid. Ik wil graag gebruik maken van deze kans [om met een studiebeurs naar school te gaan] en zal mijn ga mijn best doen om Engels en Koreaans te leren spreken. Ik ben een nederig meisje maar heb wel een doel voor ogen in mijn leven. Ik ben heel blij met deze kans!

HELP MEE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Ieder kind verdient een mooie toekomst!
We bouwen scholen, trainen leraren en bouwen aan de toekomst voor kinderen in Guatemala. Door de kracht van sponsoring, helpen we kinderen zoals Noris Valentina hun dromen te realiseren. Er zijn nog veel meer kinderen in nood die wij willen helpen. Sponsor een kind en verander hun toekomst!

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wil doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Leren is Leven

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!
Tags :

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *