Onze nieuwe website is online!

Stichting Flor Ayuda

24 augustus 2018

1 reactie

Nieuwe website!

Achter de schermen hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website voor Stichting Flor Ayuda. We begonnen in november 2017 al met een prachtig nieuw logo. Een vernieuwde website kon dan ook niet lang op zich laten wachten!

De kleuren en fonts zijn met zorg uitgezocht en passen naar ons idee helemaal bij onze stichting. Door middel van een herindeling van het menu, denken wij dat alle informatie nu een stuk overzichtelijker en duidelijker is weergegeven. Ook hebben we het doneren via de website makkelijker gemaakt en is er een nieuwe digitale nieuwsbrief geïntroduceerd. Daarover lees je hieronder meer.

ONLINE DONEREN

Op onze vernieuwde website is het doneren een stuk makkelijker geworden! Geen gedoe meer met formulieren, vanaf nu doneer je online, veilig en snel via Mollie en iDeal. Je kunt kiezen uit een eenmalige donatie of een doorlopende donatie.

DONEREN

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Net als het logo en de website was ook onze nieuwsbrief aan verandering toe. We hebben de nieuwsbrief dan ook een complete metamorfose gegeven, in dezelfde look & feel als de website! Voor het versturen van nieuwsbrief maken we vanaf nu gebruik van MailChimp. Was je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan hoef je niets meer te doen. Gebruik onderstaande button om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN

NIEUW ITEM: ``KINDERVERHALEN``

Met de nieuwe website introduceren we ook meteen een nieuw onderdeel: Kinderverhalen uit Guatemala! Iedere maand vragen we de kinderen in Guatemala om hun verhaal. Zonder structuur, zonder vooropgezette vragenlijst. Ze vertellen over hun familie, de levensomstandigheden, geschiedenis en hun toekomstbeeld. Soms zijn de verhalen grappig en lief, soms zijn de verhalen triest en niet te vergelijken met de ervaringen van onze eigen kinderen. Hieronder het eerste Kinderverhaal, verteld door Mila Cohín.

HET VERHAAL VAN

Mila Cohín

Mijn naam is Mila Cristina Cardoza Cohín, ik ben 11 jaar oud.
Ik woon in Villas de Sacoj, met mijn ouders, mijn broers, mijn tante en mijn grootmoeder in een klein huis met drie kamers. Ons huis is gemaakt van een laken, hout en cement. Mijn vader haalt met een vuilniswagen het afval in de buurt op. Mijn moeder maakt tamales en verkoopt ze op straat om mijn vader te helpen.

"Ons huis is gemaakt van een laken, hout en cement."

Als ik niet op school had gezeten dat zou ik mijn moeder helpen in het huishouden en tamales verkopen. Maar ik ga graag naar school want daar leer ik nieuwe dingen en het is er mooi. Alle vakken zijn leuk, maar Engels vind ik het leukste. Ik studeer veel om goede cijfers te halen zodat ik mijn hele gezin kan helpen om gelukkig te zijn.

MEER KINDERVERHALEN

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *