HET KINDERVERHAAL VAN

Mila Cohín

Mijn naam is Mila Cristina Cardoza Cohín, ik ben 11 jaar oud.
Ik woon in Villas de Sacoj, met mijn ouders, mijn broers, mijn tante en mijn grootmoeder in een klein huis met drie kamers. Ons huis is gemaakt van een laken, hout en cement. Mijn vader haalt met een vuilniswagen het afval in de buurt op. Mijn moeder maakt tamales en verkoopt ze op straat om mijn vader te helpen.

"Ons huis is gemaakt van een laken, hout en cement."

Als ik niet op school had gezeten dat zou ik mijn moeder helpen in het huishouden en tamales verkopen. Maar ik ga graag naar school want daar leer ik nieuwe dingen en het is er mooi. Alle vakken zijn leuk, maar Engels vind ik het leukste. Ik studeer veel om goede cijfers te halen zodat ik mijn hele gezin kan helpen om gelukkig te zijn.

HELP MEE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Ieder kind verdient een mooie toekomst!
We bouwen scholen, trainen leraren en bouwen aan de toekomst. Door de kracht van sponsoring, helpen we kinderen zoals Mila hun dromen te realiseren.
Er zijn nog veel meer kinderen in nood die wij willen helpen. Geef een kind een studiebeurs en verander zijn/haar toekomst!

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wil doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Leren is Leven

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!
Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *