HET KINDERVERHAAL VAN

Cinthia Elizbeth Martinez

Mijn naam is Cinthia Elizbeth Martinez. Ik ben 7 jaar oud en ik woon in “Colinas de Sacoj” (de heuvels van Sacoj) in Guatemala, met mijn ouders en mijn kleine broertje van 3 jaar oud. Mijn huis is klein, maar ik vind ik mooi. Mijn vader werkt als verpleger in een ziekenhuis en mijn moeder zorgt heel goed voor ons. Ik ben graag op de Theo Bloemschool omdat de leraren altijd heel aardig voor me zijn en ik elke dag weer nieuwe dingen leer. Op een andere school wil ik niet graag zitten omdat de openbare scholen allemaal heel vol zitten met kinderen, er is eigenlijk te weinig ruimte om te leren.

"Mijn ouders zeggen dat als we geen hulp zouden hebben gehad, ik niet naar school zou kunnen gaan. Dat zou ik erg jammer hebben gevonden, want ik ben heel blij met de leraren en vriendjes op school."

Als ik ouder word, wil ik lesgeven en arts worden. Ik wil werken en geld verdienen om alles te hebben wat we nodig hebben. Mijn ouders vertellen me dat als we geen (financiële) hulp zouden hebben gehad, ik hier niet zou kunnen zijn. Dat zou ik erg jammer hebben gevonden, want ik ben nu heel blij met de leraren en mijn vriendjes op school.

HELP MEE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Ieder kind verdient een mooie toekomst!
We bouwen scholen, trainen leraren en bouwen aan de toekomst voor kinderen in Guatemala. Door de kracht van sponsoring, helpen we kinderen zoals Cinthia hun dromen te realiseren. Er zijn nog veel meer kinderen in nood die wij willen helpen. Sponsor een kind en verander hun toekomst!

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wil doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Leren is Leven

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!
Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *