HET KINDERVERHAAL VAN

Christopher Chávez

Ik ben Christopher Alexander López Chávez, 9 jaar oud en geboren in Mixco (Guatemala-Stad). Nu woon ik in Colinas de Sacoj met mijn ouders en zus. We wonen in een klein huis met twee slaapkamers, een eetkamer en een keuken. Mijn vader telt munten bij de bank en mijn moeder brengt producten naar de winkels.

"Tijdens mijn geboorte ging er veel mis en zijn mijn hersenen aangetast."

Tijdens mijn geboorte ging er veel mis en zijn mijn hersenen aangetast. Ik heb me heel lang niet goed kunnen concentreren waardoor ik niet goed kon leren. Ook maakte ik veel onwillekeurig bewegingen. Daar heb ik heel lang last van gehad, ik schaamde me ervoor.

Maar mijn ouders en de leerkrachten op de school hebben mij geholpen vertrouwen in mezelf te hebben. Nu speel ik vooral veel en kan ik me beter concentreren op school. Ik wandel elke dag met mijn zus of mijn ouders naar school. Als ik thuis ben help ik mee om met oude materialen weer nieuwe dingen te maken. Die spullen verkoop ik om wat te kunnen verdienen.

HELP MEE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Ieder kind verdient een mooie toekomst!
We bouwen scholen, trainen leraren en bouwen aan de toekomst. Door de kracht van sponsoring, helpen we kinderen zoals Christopher hun dromen te realiseren. Er zijn nog veel meer kinderen in nood die wij willen helpen. Sponsor een kind en verander hun toekomst!

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wil doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Leren is Leven

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!
Tags :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *