HET KINDERVERHAAL VAN

Brandon Leonardo Agustín Sazo

Mijn naam is Brandon Leonardo Agustín Sazo, ik ben 16 jaar oud en ik woon in een klein dorp genaamd “Concepción Sacojito” in Chinautla. Ik woon bij mijn ouders, broers en zussen. We zijn een hechte familie. Mijn broers en zussen studeren momenteel aan de plaatselijke openbare school. Mijn vader is aannemer in de bouwsector. Het is niet altijd makkelijk voor mijn vader om z’n baan te houden omdat hij nooit heeft leren lezen en schrijven. Mijn moeder helpt hem dan ook vaak met bijvoorbeeld het betalen van de rekeningen. Mijn moeder verdient wat geld met handgemaakt aardewerk. Helaas heeft mijn moeder diabetes en daardoor niet altijd genoeg energie om te helpen in het huishouden.

"Mijn vader is aannemer in de bouwsector. Het is niet altijd makkelijk voor mijn vader om z’n baan te houden omdat hij nooit heeft leren lezen en schrijven."

Ik studeer aan de Dr. Theo Bloemschool. Omdat ik een internationale chef-kok wil worden volg ik de koksopleiding aan de Dr. Theo Bloemschool. Ik doe mijn best op school om te leren wat ik kan om zo mijn doel te bereiken. Meestal help ik mijn moeder als ik terugkom van school. De stukken aardewerk die overdag in de zon hebben liggen drogen bak ik dan in de oven. Daarna ga ik verder met mijn huiswerk. Als mijn vader een baan heeft dan help ik mijn vader weleens in het weekend of in de vakanties zodat hij sneller klaar is.

Mijn droom is nog ver weg, dat weet ik. Maar ik weet dat ik op de goede weg ben en ik wil iedereen bedanken die mij – en andere studenten op de scholen – helpen om hun dromen te realiseren.

HELP MEE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Ieder kind verdient een mooie toekomst!
We bouwen scholen, trainen leraren en bouwen aan de toekomst. Door de kracht van sponsoring, helpen we kinderen zoals Christopher hun dromen te realiseren. Er zijn nog veel meer kinderen in nood die wij willen helpen. Sponsor een kind en verander hun toekomst!

Eenmalige donatie

Kies zelf het bedrag dat je eenmalig wil doneren via je eigen bankomgeving. Gedaan in een paar klikken!

DAT WIL IK!

Doorlopende donatie

Steun ons met een vast bedrag per maand of jaar, zo kunnen wij structureel werken aan de toekomst in Guatemala.

DAT WIL IK!

Leren is Leven

Help kinderen in nood. Met jouw hulp krijgt een kind toegang tot onderwijs, van de basisschool t/m het beroepsonderwijs.

DAT WIL IK!
Tags :